societat

Encartellada nocturna als bancs a Tarragona per rebutjar la decisió del Tribunal Suprem

Endavant ha denunciat que s’ha evidenciat els privilegis del sistema bancari espanyol després que l'òrgan judicial hagi fet un pas enrere

per Redacció , 8 de novembre de 2018 a les 09:39 |
Acció d'Endavant a Tarragona per rebutjar la decisió del Tribunal Suprem | Endavant Tarragonès
 “Roben al poble per repartir-s’ho entre els rics”, aquest és el lema dels cartells que han aparegut aquest matí enganxats a diferents seus d'entitats bancàries a Tarragona. Les oficines del BBVA, CaixaBank i Banc Sabadell de la Rambla Nova han estat protagonistes d'una acció d'Endavant (OSAN) per rebutjar la decisió del Tribunal Suprem sobre el tema de les hipoteques. L'òrgan judicial va fer un pas enrere i finament va decidir que han de ser els clients i no els bancs qui es facin càrrec de pagar els impostos de les hipoteques, coneguts com els costos dels actes jurídics documentats (AJD).

L’acció, segons Endavant, s’ha fet per denunciar "l’enriquiment que fan a través d’un dret bàsic com és l’habitatge, en el marc de la campanya Sobiranies, Drets i Autodeterminació". En aquest sentit, afegeixen que amb la decisió judicial, "s’han evidenciat els privilegis del sistema bancari espanyol".

 

Acció d'Endavant a Tarragona per rebutjar la decisió del Tribunal Suprem Foto: Endavant Tarragonès


Aquesta acció de protesta també s'ha desenvolupat a diferents ciutats de la geografia catalana. 
 

 

Participació