tots sants

L'EMT dobla el servei de la línia 6 per anar al cementiri per Tots Sants

La Guàrdia Urbana de Tarragona posa en marxa un dispositiu especial per millorar la mobilitat durant aquests dies

per Redacció , 30 d'octubre de 2018 a les 08:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Guàrdia Urbana de Tarragona posa en marxa un dispositiu especial per millorar la mobilitat al voltant del cementiri de la ciutat amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L'Ajuntament de Tarragona recomana que totes les persones que desitgin acostar-se al cementiri es desplacin a peu o utilitzin els autobusos municipals. L'Empresa Municipal de Transports doblarà el seu servei habitual de la línia 6, des de Pere Martell fins al cementiri (la parada més propera és Aqüeducte) i, de tornada, des del cementiri fins a la plaça Imperial Tàrraco.

Per a les persones que finalment optin per desplaçar-se amb el vehicle particular, l'esplanada d'aparcament del davant de la porta principal del cementiri quedarà reservada a les parades de venda de flores i com a zona d'estacionament per a les persones amb mobilitat reduïda, taxis i descàrrega de passatgers d'edat avançada o amb mobilitat reduïda.


L'aparcament per al conjunt de vehicles estarà contemplat, a banda del pàrquing dissuasiu situat al costat de la rotonda, en el vial del túnel que creua per sota de l'autovia de circumval·lació de l'autovia A-7, on es permetran dues línies d'estacionament per sentit.

Pel que fa a la regulació del trànsit, els sentits de circulació per accedir en vehicle no variaran respecte a l'ordenació habitual. Totes aquestes actuacions són vigents fins al dia 1 de novembre.

 

Participació