turisme

VÍDEO «Tarragona, un secret al Mediterrani», premiada al festival Art&Tur

L’anunci promocional rep el guardó a la millor producció audiovisual turística de la Península Ibèrica

per Redacció , 29 d'octubre de 2018 a les 15:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La campanya de promoció “Tarragona, un secret al Mediterrani”, realitzada pel Patronat Municipal de Turisme, ha guanyat el premi a la millor producció audiovisual turística de la península Ibèrica al Festival Internacional de Cine de Turisme Art & Tur. El veredicte es va fer públic el passat divendres 26 d’octubre en una gala a la localitat de Leiria, a Portugal, a la qual va assistir la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez.


 Un secret al Mediterrani

L’espot premiat va ser llançat el 26 d’abril de 2017 pel Patronat Municipal de Turisme i destaca el potencial dels valors patrimonials, culturals i gastronòmics de Tarragona i la col·loca al costat d’icones turístiques nacionals i internacionals de primer nivell.

Amb l’eslògan “Tarragona, un secret al Mediterrani”, la campanya de promoció audiovisual va ser el resultat dels estudis de marca de ciutat que situaven la ciutat com una "joia desconeguda" amb moltes possibilitats de créixer en visibilitat i notorietat. Així, Tarragona Turisme va idear un producte audiovisual per donar a conèixer les tradicions, el patrimoni, la gastronomia i la mediterraneïtat en un format innovador.
 

la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, recollint el premi a Portugal Foto: Aj. de Tarragona


El vídeo està realitzat per la productora El Dedo en el Ojo i dirigit pel realitzador argentí Patricio Suárez.

La campanya s’ha pogut veure a totes les xarxes socials de Tarragona Turisme, a TV3 durant la primera quinzena de llançament i, amb la col·laboració de Turespaña i de l’Agència Catalana de Turisme, a tots els països on són les Oficines Espanyoles de Turisme a l’Estranger (OETs) i als Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPTs).

 

Participació