oci

La Necròpolis, nou escenari del «Tarrorífic» per conèixer l'inframon en els temps de Roma

La segona edició de la iniciativa impulsada per Argos i Tarragona Turisme arrencarà el dia 26 d'octubre

per Redacció , Tarragona , 22 d'octubre de 2018 a les 18:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Torna la iniciativa Tarrorífic per Tots Sants a Tarragona Foto: Aj. de Tarragona


La segona edició de la proposta turística i cultural "Tarrorífic", que impulsen Tarragona Turisme i Argos Serveis Culturals, arrencarà el 26 d'octubre i s'allargarà fins al 3 de novembre. Durant aquets dies, es duran a terme activitats al voltant de les llegendes i històries més enigmàtiques i fosques de la ciutat en el marc de la festivitat de Tots Sants.


Com a novetat s'afegeix a la programació la visita a la Necròpolis Paleocristiana, que permetrà fer un recorregut per l'espai i reviure l'inframon en els temps de Roma. També s'han programat visites al cementiri de Tarragona i es proposa un breu recorregut per la Part Alta en què s'explicaran llegendes i narracions gòtiques basades en fets reals. Aquest recorregut acabarà en un espai emblemàtic i senyorial ric en llegendes que es desvelarà en el mateix moment de la ruta.

Programa Activitats de "Tarrorífic"


De Tarraco a l'Hades.
La visita a la Necròpolis Paleocristiana per conèixer el viatge a l'inframon en els temps de Roma. Els dies 30 i 31 octubre, en català i castellà, respectivament. Es farà al Cementiri de Tarragona (De la Guerra del Francès a l'actualitat) a les 16.45 h. Preu: 10 euros.  

Cementiri de Tarragona. De la Guerra del Francès a l'actualitat. Després de la guerra del francès, els cementiris de la ciutat van quedar plens i es va decidir la construcció d'un de nou als afores de la ciutat. Aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de valor artístic, us convidem a aquest itinerari cultural per conèixer millor el cementiri de la ciutat. Dies: 26 octubre en català, 27 octubre en castellà, a les 17.45 h. Preu: 10 €.


Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona, per no dormir, en una nit plena d'històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat. Dies: 31 octubre, 1, 2 i 3 de novembre. Hora: 21:00 en català, 22:20 en castellà. Preu: 15 €.

Atenció: aquesta visita no està recomanada per a nens ni adults porucs, sensibles o amb cardiopaties severes.

 

Participació