costa

L'Ajuntament de Cambrils contracta l'empresa Levantina de Seguridad i desperta la polèmica

Arran i el Nucli de Suport de la CUP exigeixen explicacions i demanen que es rescindeixin totes les relacions comercials futures

per Redacció , 22 d'octubre de 2018 a les 16:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arran Cambrils i el Nucli de Suport de la CUP denuncien que l'Ajuntament de Cambrils va contractar l’empresa Levantina de Seguridad a la la 9a Mostra de vi i gastronomia, que es va celebrar de I’11 al 14 d’octubre), durant la 9a Mostra de vi i gastronomia. 

Segons els dos col·lectius, els treballadors d'aquesta empresa de seguretat "són membres o han format part del partit d’extrema dreta España 2000, fundat i presidit fins al 2015 per Jose Luis Roberto, qui també és un dels empresaris i cap de seguretat d’aquesta empresa". A banda, recorden que des de la CUP ja es va denunciar la contractació d’aquesta empresa per al Concurs de Castells. 


Cal recordar, però, que la gestora la TAP i Golden Service, empresa encarregada de la seguretat, van acordar no subcontractar més Levantina Seguridad després de les queixes rebudes. 

Per tot plegat, des de nucli de Suport de la CUP i Arran Cambrils exigeixen explicacions tant a l’equip de Govern, com al Patronat Municipal de Turisme per contractar aquesta empresa i demanen que es rescindeixin totes les relacions comercials futures. L'empresa hauria cobrat pel seus serveis 2.655 euros. 

 

 

Participació