1 de 10

Triomfen les visites al campanar de la Catedral

Aquesta setmana s'ofereixen fins a cinc tours per veure Tarragona des de dalt

per Oriol Montesó / Tarragona Diari, 26 de març de 2013 a les 09:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vista des del campananr de la Catedral de Tarragona. Foto: Oriol Montesó.

Veure Tarragona des de dalt de tot de la Catedral és un dels nous atractius turístics de la nostra ciutat. Cada dia més fotos preses des d'aquest punt poblen les xarxes socials. I la culpable és l'empresa tarragonina Argos Serveis Culturals , que des de que va posar en marxa aquesta iniciativa el passat mes de desembre, ha vist com la demanda creixia.
 
Amb anys d'experiència en el sector, Argos ofereix, entre altres productes, les clàssiques rutes per la Tarraco romana. Però aprofitant la festivitat religiosa de Setmana Santa, aposta per mostrar un dels atractius històrics més desconegut de la ciutat, la Catedral. Existeixen dues possibilitats, visitar només la part de baix de l'edifici o, per aquells que no pateixin de vertigen, pujar fins a on reposen les campanes.
 
Durant aquests dies festius, les visites es realitzen el dimarts i dimecres Sant a les deu del matí i a les quatre de la tarda, i el dijous Sant només en horari de matí. Els interessats poden fer les reserves al web d’Argos .
 
Tot i l'elevada afluència de turistes que s'esperen aquests dies, Paco Tovar, codirector d'Argos, apunta que «durant la Setmana Santa no rebem molts grups, la gent tendeix a viatjar de forma individual o amb la família. Passa com a l'estiu, molts turistes visiten Tarragona però van més per lliure que no pas en grups organitzats».
 
Argos espera algun grup organitzat aquests dies però el volum d'aquest tipus de turistes és més elevat «en la setmana prèvia a les vacances escolars, quan es produeix un increment notable de les visites de grups organitzats, com poden ser els viatges de fi de curs».

 

Participació