trànsit

VÍDEOS I FOTOS La marxa lenta dels transportistes anima l'operació sortida

Els camioners rebutgen la prohibició de circular per l'N-340 i que els obliguin a desviar-se cap a l'autopista

per Jonathan Oca, 11 d'octubre de 2018 a les 19:20 |
Marxa lenta dels transportistes al seu pas per Tarragona | Jonathan Oca
Uns 250 camions han participat en la marxa lenta que ha servit per a reivindicar la seva posició davant la decisió del govern espanyol de prohibir el seu pas per diferents trams de l'N-340 i l'N-2 i l'N-240. A les 17 h ha arrencat aquesta acció de protesta des de Tarragona que ha provocat almenys 12 quilòmetres de retencions a l'AP-7 i 7 quilòmetres a l'A-7.

Els vehicles pesants han recorregut l'A-7 i l'N-340 fins a l'accés de l'autopista a Altafulla. Quan han arribat al municipi del Baix Gaià, s'incorporaran a l'AP-7 fins a la sortida de Tarragona i després han tornat a repetir l'acció per segona vegada.

 
Cal recordar que des del passat 2 de setembre, el desviament de camions cap a l'AP-7 és obligatori per deixar lliures els trams de l’N-340 entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant i com entre Altafulla i Vilafranca Sud. Des de Federació d'Auto-transport de la Província de Tarragona (FEAT), que ha estat qui ha convocat la mobilització, denuncia el desviament suposa pagar els peatges i això provoca un sobrecost d'entre 300 i 600 euros mensuals.

A la mateixa hora, també s'ha produït una marxa per l'N-340 des de l'Arboç i fins al Vendrell. Aquestes mobilitzacions, que també s'ha reproduït arreu del país, han tingut lloc el primer dia de l'operació sortida, ja que molta gent aprofitarà el pont per a marxar. 
   

Un dels camions que encapçlava la marxa lenta dels transportistes a Tarragona Foto: Jonathan Oca


 

Marxa lenta dels transportistes al seu pas per Tarragona Foto: Jonathan Oca
 

Marxa lenta dels transportistes al seu pas per Tarragona Foto: Jonathan Oca

 

Participació