procés català

VÍDEO Carrizosa ridiculitza els castellers per atacar Quim Torra

El portaveu de Ciutadans titlla la invitació del president a veure castells de "discurs nacionalista"

per Redacció, Parlament de Catalunya, 10 d'octubre de 2018 a les 22:26 |
Carlos Carrizosa aquest dimecres al Parlament | CiutadansCs
Ciutadans ja fa mesos que proclama a bombo i plateret que la convivència a Catalunya està "fracturada". I és a partir d'aquesta diagnosi que, com a principal partit de l'oposició, han portat aquesta qüestió a debat del Parlament amb un ple específic. El partit taronja ha esbossat una Catalunya on "s'assenyala el dissident" i on aquell qui no és independentista viu en una atmosfera de "pressions" i de "coaccions" promoguda des del Govern i les escoles i executada pels CDR. "Ens tracten com a estrangers", ha etzibat el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

Durant el seu discurs, Carrizosa s'ha burlat dels castellers per atacar Quim Torra. "Vagin a veure Catalunya i els castellers", ha dit el portaveu imitant Torra. "És una retòrica tan nacionalista... Vostè què s'ha pensat? Vostè què sap de la meva vida i del meu vincle amb Catalunya? Vostè creu que com que soc una bestioleta d'aquelles que crida i posa recursos, no he anat a veure un p... Un punyetero castell a la meva vida", ha etzibat el diputat nacionalista. 

Dies abans, el portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales, va dir que el Concurs de Castells estava "polititzat" i va defensar que els castells són "símbol d'unitat, cooperació i esforç i que quan es polititzen perden una part essencial de la seva identitat" i per això, remarca que "són i han de ser patrimoni immaterial de la humanitat". Això que es defensa des de Tarragona, s'ataca des del Parlament. 


 

 

Participació