joventut

L'Espai Jove Kesse organitza un «networking» amb empreses del territori

El joves podran conèixer com treballa la Fundació Vilaniu, Gomà-camps, el Celler Torres Priorat, el Grup Micros, Europastry i l'Hotel Terra Dominicata

per Redacció , 9 d'octubre de 2018 a les 08:14 |
Una aula de l'Espai Jove Kesse de Tarragona | Tarragona Jove
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Espai Jove Kesse acollirà una Jornada Networking que se celebrarà del 18 d'octubre, de 17 a 21 h, i facilitarà un espai de trobada entre jovent del Tarragonès i voltants i sis empreses de l'Alt Camp, el Priorat i La Conca de Barberà, amb dos clars objectius. Per una banda garantir el futur de les comarques d'interior donant un impuls a l'arrelament de persones joves i per l'altra, donar a aquest col·lectiu la possibilitat de conèixer les oportunitats laborals que hi ha al territori.

El contingut constarà de diferents parts, com una xerrada inicial introductòria, un espai d'intercanvi de sis empreses seleccionades representatives de diferents sectors econòmics i amb potencial de creixement i un espai distès ambientat amb música i un refrigeri.


Les empreses que hi participaran són Fundació Vilaniu (sociosanitari), Gomà-camps (fabricació de paper tissú), el Celler Torres Priorat (viticultura), el Grup Micros (processos logístics), Europastry (masses congelades, pa i brioixeria) i l'Hotel Terra Dominicata (turisme). Totes donaran a conèixer les característiques laborals, formatives i econòmiques del seu sector productiu per tal que les persones joves interessades puguin conèixer les possibilitats de treball al territori.

Els interessats poden inscriure's a través d'aquest formulari. Trobareu més informació en aquest enllaç. 

 

Participació