diada 2018

ERC denuncia que ultres despengen l'estelada que onejava legalment a Altafulla

El ple va aprovar l'any 2015 que es podia col·locar tres dies l'any, concretament l'11 de setembre, el 9 de novembre i el 23 d'abril

per Redacció , 12 de setembre de 2018 a les 10:48 |
El grup municipal d'ERC Altafulla L'EINA va denunciar aquest dimarts que un grup d'ultres van despenjar l'estelada que onejava a la rotonda situada a la cruïlla de Marquès de Tamarit amb el carrer de Dalt i també que arrencaven llaços grocs. Els republicans recorden que la bandera estava legalment col·locada i esperen que el govern format per Alternativa Altafulla - Entesa (AA-E) i PDECat prengui mesures contra aquesta acció i els seus autors. 

L'EINA afirma que els autors estan identificats i que estan estudiant quines mesures porten a terme. 


El consistori va aprovar el juliol del 2015 que es pogués col·locar una senyera estelada a la via pública, a la rotonda situada a la cruïlla de Marquès de Tamarit amb el carrer de Dalt, els dies 11 de setembre, 9 de novembre i 23 d'abril.
 
ERC de Torredembarra també ha denunciat a través de les xarxes socials que algunes de les ofrenes florals que es van fer ahir, amb motiu de la Diada han estat destrossades per grups d'ultres que no respecten la llibertat d'expressió. 
 

 

Participació