societat

VÍDEO Un grup de veïns neteja el bosc de Tarragona i denuncia la deixadesa per part de l'Ajuntament

Aquest dimecres van retirar molts objectes de la zona de Cala Romana i Boscos

per Redacció , 24 d'agost de 2018 a les 14:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els veïns han netejat una part de la zona de Boscos i Cala Romana Foto: @javguerrero19


La neteja de la ciutat, dels boscos, de l'Anella Verda i de l'estat dels abocadors il·legals repartits arreu del terme municipal de Tarragona són alguns dels punts que sempre estan en el punt de mira de la ciutadania. Fa pocs dies, veïns de l'Albada i també el grup municipal d'ERC van denunciar un abocador a la zona de les Gavarres. En aquest polígon hi ha desenes de punt on la gent, que no respecta el civisme, aboca tot tipus de materials.


Els boscos també acumulen deixalles i runes i per aquest motiu, un grup de veïns de Boscos i de Cala Romana va decidir fer una neteja, no remunerada, aquest dimecres. A través d'una piulada de Twitter mostren la gran quantitat d'objectes que van poder retirar de l'espai natural. Rodes de cotxe, runa, cadires de plàstic, burilles, roba, televisors, llaunes i ampolles de vidres, són algunes de les restes que van treure del bosc.

Els participants en aquesta iniciativa denuncien l'estat dels boscos i demanen a l'Ajuntament de Tarragona que actuï immediatament.

 

 

Participació