meteorologia

VÍDEOS Carrers que es tornen rius a Tarragona per la forta tempesta

Alguns dels valors que cal destacar són els 47,8 mm de Vinyols i els Arcs, dels quals 45,4 mm es van recollir en només 30 minuts i els 44,3 a Tarragona

per Jonathan Oca , Tarragona , 14 d'agost de 2018 a les 08:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La forta tempesta que ha caigut aquesta nit a Tarragona ha deixat imatges espectaculars. Els carrers del barri de Sant Pere i Sant Pau semblaven rius, l'aigua baixava amb molta força per l'avinguda dels Països Catalans, tant pel carrer com per la vorera. La gran quantitat de pluja acumulada en poc temps, i que anava a parar a la coneguda rotonda dels conills, va provocar que la Guàrdia Urbana hagués de tallar durant prop d'una hora, l'accés a aquest punt de la via perquè estava inundada. 


Pedres, arbustos, bosses i caixes han estat arrossegats per la força de l'aigua, que fins i tot ha fet caure a terra més d'una motocicleta que estava estacionada en aquesta avinguda de Sant Pere i Sant Pau. 
 

Una de les motos que la força de l'aigua va fer caure a Tarragona Foto: Jonathan Oca


Durant la tempesta també es van produir diferents baixades de tensió i en alguns punts va marxar la llum, com a la Rambla Nova. 

Segons el Meteocat, entre precipitació acumulada entre ahir i avui a les estacions de la XEMA (Xarxa d'Estacions Meteorològiques Automàtiques) hi destaquen els 47,8 mm de Vinyols i els Arcs, dels quals 45,4 mm es van recollir en només 30 minuts. També cal remarcar els que es van registrar  a Tarragona (44,3), Riudoms (25,9), Torredembarra (24,5), Cunit (34,3) i el Montmell (20,9), entre altres. Per altra banda, el servei meteorològic també remarcar que la tempesta que ha tingut lloc entre aquesta matinada i durant el dia d'ahir ha deixat 878 descàrregues elèctriques núvol-terra arreu del territori català.  
Més imatges de la tempesta que ha caigut amb força al Camp de Tarragona:
 

 

Participació