universitat

Creix un 6% la demanda per estudiar a la URV i supera els 3.200 estudiants preinscrits

El doble grau de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia i el grau de Medicina són els estudis amb les notes de tall més altes

per Redacció, 11 de juliol de 2018 a les 18:26 |
El CRAI de la URV, al Campus Catalunya | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La demanda per estudiar a la Universitat Rovira i Virgili ha crescut un 6% respecte al curs 2017-18. En la primera ronda d’assignacions s’han preinscrit 3.250 estudiants, el que suposa 198 alumnes més. En el conjunt del sistema català el nombre d’assignats ha crescut un 2%.

Segons les dades de la institució, es preveu que el nombre de matriculats sigui enguany superior al del curs passat, període en què van iniciar els estudis 2.843 estudiants de nou accés. La doble titulació de Bioquímica i Biologia Molecular i Biotecnologia és l’ensenyament amb una nota de tall més alta amb 12,630, i és la desena més elevada dels estudis que s’ofereixen al sistema universitari català.


Pel que fa als estudis més sol·licitats han estat els de Medicina, amb un 12,362 de nota de tall; Infermeria, amb un 9,782; i Psicologia, amb un 7,660. Medicina, Bioquímica i Biologia Molecular, Biotecnologia i el doble grau de Biotecnologia i Enginyeria informàtica són les titulacions que han superat el 10 en la nota de tall. A la URV hi ha 17 estudis amb una nota d’accés superior al 8 per poder-los cursar.

Des del 13 al 18 de juliol es podran matricular els estudiants de primer curs amb plaça ja assignada en primera preferència, mentre que els que han estat assignats en les altres preferències ho podran fer entre els dies 25 i 26 de juliol.

 

Participació