economia

​Repsol finalitza la parada de l'àrea de combustibles

S'han contractat, específicament per a aquesta acció, 528 treballadors eventuals de l'entorn més proper al Complex Industrial

per Redacció , 11 de juliol de 2018 a les 11:48 |
Repsol finalitza la parada de l'àrea de combustibles | Repsol
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Repsol ha destinat més de 30 milions d'euros a la parada programada de l'àrea de combustibles del Complex Industrial de Tarragona, que ha finalitzat a principis d'aquest mes de juliol. Els treballs han permès realitzar tasques d'inspecció, manteniment, innovació tecnològica i medi ambient, així com desenvolupar tasques de reparació i neteja d'equips. En total s'han inspeccionat aproximadament 480 equips, 170 línies i 270 vàlvules de seguretat.

En l'àmbit del Medi Ambient, la parada s'ha desenvolupat sense incidències ambientals, ni en el procés de parada de les unitats, ni en els treballs de parada pròpiament dits, ni en la posada en marxa posterior que s'està completant en aquests moments.


Entre el personal de Repsol i el de les empreses col·laboradores, han passat per les instal·lacions del Complex una mitjana diària de 1.200 persones, a més de les 2.700 habituals. S'han produït puntes de treball durant les quals han accedit fins a 1.800 persones per realitzar tasques relacionades amb la parada. Així han arribat a treballar simultàniament, més de 4.000 persones a l'interior del Complex. Aquest volum de persones i treball equival a un total de 400.000 hores/home.

Aquests professionals provenen de més de 92 empreses col·laboradores que majoritàriament tenen implantació en l'àmbit territorial de Tarragona. Des de Repsol, s'ha fet un esforç per fomentar l'ocupació entre les empreses i els treballadors de l'entorn immediat.

Repsol ha fet un seguiment entre les empreses de serveis participants en la parada, a fi de conèixer de primera mà el nombre de treballadors eventuals dels municipis del nostre entorn, que han estat contractats específicament per a aquesta parada. El resultat d'aquest examen és que la parada de Combustibles 2018 de Repsol ha comportat la contractació eventual per a la parada, d'un total de 528 treballadors empadronats als municipis que tenen instal·lacions industrials de Repsol al seu terme municipal.

 

Participació