societat

Constantí manté el servei de menjador escolar durant l’estiu

El consistori ha augmentat la partida pressupostària destinada a beques menjador fins a 130.000 euros enguany

per Redacció , 11 de juliol de 2018 a les 11:11 |
El menjador escolar al col·legi Centcelles de Constantí | Aj. de Constantí
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador durant tot el període de vacances d'estiu amb l'objectiu d'evitar casos de malnutrició infantil. Tal com s'ha
fet els anys anteriors i durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, el consistori seguirà oferint aquest servei.


Durant les vacances d'estiu, una cinquantena d'infants es poden beneficiar d'aquest
servei de suport alimentari que s'està desenvolupant al col·legi Centcelles. Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant l'estiu.

En els pressupostos d'aquest 2018 l'Ajuntament de Constantí ha augmentat la partida pressupostària destinada a beques menjador fins a 130.000 euros, i durant aquest període de vacances escolars el 100% d'aquestes ajudes va a càrrec del consistori. Amb l'inici del curs escolar, continuarà funcionant el servei de menjador escolar a les dues escoles d'educació infantil i primària del municipi, l'escola Centcelles i l'escola Mn. Ramon Bergadà.

 

Participació