urbanisme

Nou pas endavant per avançar en l'execució del sector Nàstic-Arrabassada

L'Ajuntament de Tarragona ha demanat que s'impulsi aquest tràmit

per Redacció , 10 de juliol de 2018 a les 16:30 |
L'Ajuntament de Tarragona, al fons, en una imatge d'arxiu | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha informat favorablement de la modificació puntual dels objectius i l’agenda econòmica del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de la ciutat de Tarragona, que haurà d’aprovar el conseller de Territori i Sostenibilitat.

Aquest canvi, impulsat per l’Ajuntament de Tarragona, facilitarà el primer dels nous desenvolupaments previstos a llevant. Amb aquest pas endavant s'avança l’execució del sector Gimnàstic-Arrabassada al primer sexenni d’aplicació del POUM, quan es preveia fer-ho durant el segon sexenni. 


Segons la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona, aquest sector ha de ser el lligam que asseguri la continuïtat entre la Vall de l’Arrabassada i el desenvolupament del projecte de la Budellera. Aquest projecte JA es troba en tramitació i segons l'ajuntament, amb el suport de la comissió, era convenient avançar l’execució del Gimnàstic-Arrabassada per assegurar aquesta continuïtat urbanística. 

D’altra banda, aquest dimarts també s'ha aprofitat per reconèixer les instal·lacions existents del Club Gimnàstic de Tarragona en el seu emplaçament actual. 

 

Participació