Cs denuncia possibles irregularitats en l'adjudicació d'una plaça de funcionari a Cambrils

La formació taronja demana obrir un procés de selecció per la nova plaça de tècnic a Ensenyament aprovada en el passat ple municipal

per Redacció , 10 de juliol de 2018 a les 08:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de Cs demana la convocatòria d'un procés de selecció per cobrir la nova plaça de tècnic a l'àrea d'Ensenyament a l'Ajuntament de Cambrils. El portaveu de la formació taronja, Imanol Rico, explica que "en el passat ple va quedar clar que era necessari un nou procés de selecció per cobrir aquesta plaça tal com va afirmar el secretari, tot i que el govern no té intenció de fer-ho". En la mateixa línia critica que "es va aprovar la plaça sense els informes pertinents i a més sembla que aquesta plaça ja té nom".

Rico considera "inadmissible l'adjudicació a dit d'una nova plaça de funcionari" i demana "més transparència i claredat en la gestió de personal, que últimament està posant en dubte el Govern". En aquest sentit, apunta que recordat que "estem immersos en l'elaboració de la relació de llocs de Treball i en els dos anys que portem ja hem vist com s'apujaven sous només d'alguns treballs de forma arbitrària i en contra del que demanava la majoria de la plantilla de personal" i ara "com es crea una plaça sense seguir els mecanismes correctes i a més amb la intenció d'adjudicar-la sense el procés de selecció". 

 

Participació