concurs de focs

La passarel·la del Port es tancarà per seguretat durant el concurs de focs

Hi haurà talls de trànsit a la zona portuària

per Redacció, 3 de juliol de 2018 a les 11:40 |
Un castell de focs del concurs de l'edició del 2017 | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El 28è Concurs de Focs Artificials Ciutat de Tarragona és a punt a començar. Com ja és tradició, per tal que tot surti bé i per facilitar que tothom pugui gaudir d'aquest espectacle pirotècnic, es realitzaran diversos talls de trànsit a la zona portuària els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol. Per motius de seguretat, la Passarel·la del Port quedarà tancada durant els focs i no es podrà romandre en aquesta passera.

A continuació us detallem les afectacions al trànsit. A les 19 h, el trànsit rodat en direcció a les platges quedarà tancat a l'alçada de la rotonda del rellotge. A les 21 h, es tancarà la Passarel·la del Port per motius de seguretat. A les 22 h, es tancarà l'accés a platges i escullera a l'alçada del Moll de Costa. A les 22.45 h, la circulació al Moll de Costa serà d'un únic sentit direcció Serrallo, Pere Martell i Independència. I a les 23.45 h, es preveu que la circulació a la zona portuària quedi totalment normalitzada.


Es recomana no baixar amb vehicle a la zona de platges i escullera. Un cop acabats els focs i per motius de seguretat, els vehicles estacionats no podran circular fins que els vianants hagin evacuat la zona.

 

Participació