El TSJC dona la raó a l'Ajuntament de Salou per l'adjudicació d'una guingueta de platja

El Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona ja havia fallat a favor del consistori

per Redacció , 15 de juny de 2018 a les 06:53 |
La platja de Llevant de Salou | Aj. de Salou
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dona la raó a l'Ajuntament de Salou i desestima el recurs d’apel·lació interposat per Xavier Beamud contra la sentència del Jutjat de lo Contenciós-Administratiu núm.2 de Tarragona (de data 20 d’octubre de 2014), que també desestimava el recurs presentat per ell mateix contra l’acord de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou, de 18 de desembre de 2012.

El recurs interposat per Beamud tenia el propòsit d’invalidar l’acord pel qual l’Ajuntament adjudicava l’explotació d’un servei de platja, concretament la guingueta número 16 de la platja de Llevant, per a les temporades 2013 a 2016.


La sentència del tribunal,  amb data 11 de juny, desestima tots i cadascun dels motius d’impugnació presentats per Beamud perquè entén que l’adjudicació ha estat totalment correcta donat que l’adjudicatari va complir, en forma i termini, tots els requisits contemplats en el plec de condicions del concurs.

A més, la sentència del TSJC també imposa al recurrent el pagament de les costes processals.


 

 

Arxivat a:
General, guingueta, TSJC, Salou
Participació