societat

La CET renuncia al local cedit per l'Ajuntament de Tarragona pel seu mal estat

Es troba en unes condicions molt precàries i faria una falta una inversió molt alta per poder utlitizar-la com a seu de l'entitat

per Redacció , 14 de juny de 2018 a les 10:28 |
La reunió dels membres de la CET on es va decidir renunciar al local cedit per l'Ajuntament | CET
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) ha decidit renunciar al local cedit per l'Ajuntament de Tarragona a causa del seu mal estat. En una reunió celebrada aquest dimecres, es va acordar prendre aquesta decisió, ja que la finca es troba en unes condicions molt precàries i faria una falta una inversió molt alta per tal de poder instal·lar-s'hi amb totes les garanties.

En el plenari celebrat el 18 de maig es va aprovar la cessió d'un immoble municipal de més de 150 metres quadrats del carrer Tortosa, a Torreforta, que havia de funcionar com a seu social de la CET, que aglutina gairebé un centenar d'entitats.


El president de la CET, Ángel Juárez, ha explicat que el local no té el terra acabat, ni té lavabos ni instal·lacions per a la llum, l'aigua o l'electricitat, entre altres mancances. A més, segons el conveni que va aprovar l'Ajuntament, la seva adequació ha d'anar a càrrec de la mateixa Coordinadora. Segons Juárez, tot això dificulta la situació, ja que la CET no té subvencions públiques i el seu manteniment no és gens fàcil.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha compromès a trobar una solució al problema a través d'una possible subvenció de la Unió Europea o mitjançant la feina que pugui fer el Servei Municipal de l'Habitatge, segons explica Juárez.

El màxim representant de la CET, però, recorda que no es renuncia de manera definitiva perquè "un cop s'habiliti l'immoble, aquest serà la seu de la CET. Sempre ha estat el nostre desig i ho continua sent".

 

Participació