política

Els treballadors de l'AMT toquen el crostó a la CUP per portar el cas del coaching a la fiscalia

Han emès un comunicat recriminant que no els anticapitalistes no havien parlat amb cap treballador | Demanen que els mantinguin al marge de batalles polítiques

per Redacció , 13 de juny de 2018 a les 14:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els treballadors de l'AMT han carregat contra la CUP de Tarragona per haver portat a la Fiscalia la contractació d'un servei de coaching contractat per l'empresa municipal que va costar 47.000 euros quan Begoña Floria n'era la presidenta. A través d'un comunicat recriminen el paper que han jugat els cupaires i de la manera que han portat tot aquest tema.
Deman

en que se'ls mantingui al marge de batalles polítiques i que els deixin fer la seva feina. A més a més, afirmen que alguns treballadors van gaudir d'aquest curs i que va ser vol profitós.

A continuació, el text dels treballadors:
 
Comunicat dels treballadors de l'AMT
Els treballadors i treballadores d'Aparcaments Municipals de Tarragona SA, davant els fets que són de coneixement públic, lamentem que el Grup Municipal de la CUP hagi acudit a Fiscalia en lloc d'haver parlat prèviament amb les persones de la plantilla. La regidora i consellera, Sra. Laia Estrada forma part del Consell d'Administració de l'empresa i com a tal pot acudir en qualsevol moment i preguntar els dubtes que tingui a qualsevol treballador o treballadora.

D'haver-ho fet, hagueren comprès que les "jornades de formació" avui qüestionades, es van fer i van ser aprofitades per les persones designades a aquest efecte. Això hauria evitat l'"ingrat tràmit" de fer una declaració testimonial davant la policia judicial, així com evitar qüestionar l'honorabilitat tant dels treballadors com de la feina que en aquesta empresa es realitza diàriament.

Aquest tipus d'actuacions no ajuden a millorar la imatge dels treballadors que estan de cara al públic, que ara, a més han d'aguantar males cares i comentaris despectius en xarxes socials i en alguns casos, personalment.

Considerem injustes i injustificades les paraules de la Sra. Estrada, respecte al gerent de la nostra empresa. Fa més de 6 anys que està demostrant diàriament la seva implicació, dedicació i treball en la seva manera de gestionar el dia a dia de l'empresa. Una empresa que encara té seqüeles d'altres situacions veritablement greus ocorregudes abans.

Els treballadors i treballadores de l'AMT, a través del nostre Comitè d'Empresa, ens posem a la disposició de tots els grups municipals representats a l'Ajuntament de Tarragona, així com en el Consell d'Administració de l'empresa, per dissipar qualsevol tipus de dubte relacionat amb el nostre lloc de treball, que siguin d'interès sobre aquest assumpte o altres que siguin menester.

Dir que, com a treballadors d'una empresa municipal estem exposats a les guerres polítiques entre els diferents partits polítics, però demanem públicament que se'ns mantingui al marge d'elles, ja que no podem entendre que es vulgui "jugar alegrement" amb el pa de 50 famílies que només volen fer correctament la seva feina.

Finalment i amb el lògic respecte a totes les idees, ens sembla molt contradictori que una formació política que dubta de la justícia de l'estat, acudeixi a ella afectant en alguns casos a treballadors i treballadores als que diuen defensar i representar.

 

Participació