Una rambla nova al Pilar per cohesionar el barri i dinamitzar el comerç

La plaça situada entre els blocs Camisa” i Riu Cinca es transformarà en una rambla que comptarà amb nou arbrat | El pressupost de l’obra és de 120.000 euros i està previst s'iniciïn a la tardor

per Redacció , 30 de maig de 2018 a les 16:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació del projecte de la nova rambla al barri del Pilar Foto: Aj. de Tarragona


La plaça situada entre els blocs “Camisas” i “Riu Cinca” del Pilar es transformarà en una rambla. Aquesta nova rambla compta amb un passeig central amb nou arbrat. Aquest projecte està treballat amb l’associació de veïns i fet d’acord amb les necessitats del barri, segons han explicat des de l'Ajuntament de Tarragona. 


El regidor d’Espais Públics, José Luis Martín, assegura que “amb la construcció d’aquesta rambla s’aconseguirà cohesionar el barri en l'àmbit urbanístic i a dinamitzar el comerç de la zona,  a més de crear una zona de passeig per vianants”. 

La intervenció proposada també eliminarà les barreres arquitectòniques existents actualment per fer que el seu ús sigui més còmode. El projecte de reforma homogeneïtzarà l’aspecte visual mitjançant la unificació de materials i així suavitzarà els diferents desnivells que actualment hi ha.


La nova pavimentació amb material asfàltic tindrà diferents textures i colors que eliminaran la vorada i les voreres per tal d’obtenir una imatge de catifa. D’aquesta manera també s’aconseguirà suprimir les barreres arquitectòniques. El pressupost de l’obra és de 120.000 euros i està previst que les obres comencin a la tardor.

 

Participació