segell de qualitat

​Vila-seca crearà un segell de qualitat laboral en el sector turístic

S'atorgarà les empreses que siguin exemple en matèria de seguretat en el treball així com en el respecte a normes ambientals.

per Redacció , 27 de maig de 2018 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge del ple a Vila-seca mentre es debatia la moció del segell de qualitat laboral Foto: Vila-seca en Comú


El ple municipal de Vila-seca ha aprovat per unanimitat implementar un segell turístic per reconèixer aquelles empreses del sector turístic que compleixin convenis laborals amb els treballadors, reconeguin la professionalitat d'aquests i siguin exemple en matèria de seguretat en el treball així com en el respecte a normes ambientals.


La mesura, presentada per Vila-seca en Comú, compta amb el suport del comitè d’empresa 
de les treballadores i treballadors de l’empresa Claro Sol, composat per les organitzacions sindicals de UGT i CCOO, que representen a les cambreres de pis i al personal de la bugaderia dels hotels de Port Aventura.

Des de Vila-seca en Comú valoren molt positivament que la resta de grups municipals “hagin copsat la importància de posar el focus en la qualitat de l'ocupació com a factor indissociable del creixement econòmic per tal d’aconseguir un millor repartiment de la riquesa que es genera al territori”. 

Així mateix, afirmen que “ara toca treballar per aconseguir que el segell tingui capacitat per millorar la qualitat laboral".

 

Participació