jocs mediterranis

Presentades les peces del Tarracvs Parade

Quatre figures de grans dimensions de la mascota dels Jocs Mediterranis s’instal·laran a les principals portes d’entrada del territori

per Redacció , 26 de maig de 2018 a les 20:44 |
Una de les peces de la Tarracvs Parade amb la mascota dels Jocs Mediterranis al costat | Aj. de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les primeres peces del Tarracvs Parade promocionaran els Jocs Mediterranis a la ciutat. Aquest divendres es van presentar les reproduccions de grans dimensions de la mascota de l'esdeveniment esportiu i que en pocs dies s'instal·laran a les principals portes d'entrada de Tarragona.

Quatre figures, executades a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT), de mà del reconegut il·lustrador barceloní Miguel Gallardo i del disseny d'alumnes dels cicles formatius de grau superior d'Il·lustració i d'Arts Aplicades al Mur -Eric Borràs Amador, Valeria Machidon i Rosa Díaz Custodi- seran les encarregades de generar ambient previ als Jocs Mediterranis. S'ubicaran els primers dies de juny als vestíbuls de l'estació d'autobusos de la ciutat, de l'estació de ferrocarril i de l'aeroport de Reus i a també a les instal·lacions del Port de Tarragona, quatre dels punts neuràlgics del territori.


Entre els mesos de febrer i maig, un total de deu alumnes dels cicles formatius d'Il·lustració i d'Arts Aplicades al Mur han executat els quatre Tarracvs, comptant amb les professores Núria Rion Virgili i Empar Escobar Galera com a tutores. Cada un d'ells ha necessitat moltes hores de treball, fora de les lectives dels mateixos estudis, que s'han pogut realitzar a través de convenis de pràctiques.
 

Una de les peces de la Tarracvs Parade Foto: Aj. de Tarragona

 

Participació