«Tarraco Cuina»

Has provat l'hummus amb musclos?

Estrenem la secció amb aquesta deliciosa recepta

per Griselda Fosch / Conxita Bardají, 17 de maig de 2018 a les 15:33 |
Hummus amb musclos | Cedida
Estrenem la secció de Tarraco cuina amb una deliciosa recepta d'hummus amb musclos. L'hummus és ric en hidrats de carboni d'índex glucèmic molt baix, per això quan en mengem, triguem a tornar a tenir gana. Ens aporta gran quantitat de proteïnes vegetals. És riquíssim en fibra, per això ens ajuda a combatre el restrenyiment. Ens aporta vitamina B9. Els olis de l'hummus i l'all ens ajuden a millorar la salut del cor.

Els ingredients


Ingredients per preparar humus per a 4 persones:
* 400 g de cigrons cuits.
* 2 cullerades soperes de crema de sèsam, tahina, la pots trobar en molts supermercats, o botigues de dietètica.
* 50 ml de nata líquida de 35% de matèria grassa.

* 2 cullerades soperes d'oli d'oliva.
* 2 cullerades de suc de llimona.-
*2 dents d'all mitjans, picats ben fins amb el morter.
* Sal, al gust.
* Pebre vermell dolç, 1 culleradeta per a la crema i 1 culleradeta per guarnir el plat.
* Comí mòlt, 1 culleradeta.
*1 quilo de musclos

- Obrim els musclos al vapor i reservem.

Com ho fem?

La preparació és senzilla: posa tots els ingredients a la batedora, els bats i llest;.
Amb la Nata li donem suavitat, a més de poder rectificar la consistència a gust del consumidor. Aquests ingredients combinats creen un sabor nou, sorprenent i exquisit on cap d'ells hi predomina.

La presentació, un valor afegit

Ho presentarem en una cullereta d'aperitiu o amb la mateixa closca del musclo, posarem una porció d'hummus a sobre hi posarem un musclo i el pintarem amb una mica d'oli d'oliva.

 

Participació