jocs mediterranis

​L’ONCE dedica un cupó als Jocs Mediterranis Tarragona 2018

L’acte ha comptat amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Xavier Grau

per Redacció, 17 de maig de 2018 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'ONCE dedica un cupó als Jocs Mediterranis Foto: Tarragona 2018

L'ONCE dedica el seu cupó del dimarts 22 de maig als XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. El cupó l'il·lustra Tarracvs, la popular mascota, i l'skyline de la ciutat, on s'identifiquen alguns dels elements més característics de la ciutat com la façana de la catedral, la barana del Balcó del Mediterrani o l'amfiteatre, entre d'altres.

Cinc milions i mig de cupons difondran l'esdeveniment esportiu que se celebrarà a Tarragona del 22 de juny a l'1 de juliol.


L'acte de presentació del Cupó ha tingut lloc aquest de matí al Teatret del Serrallo, i ha comptat amb la presència de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de l'Ajuntament de Tarragona; Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Sara Gimeno, directora de la direcció ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya; i el regidor comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.
 

 

Participació