La Guàrdia Urbana renova la flota de motos i n'adquireix dues de noves

Es tracta de dues Honda NC 750 S

per Redacció , 16 de maig de 2018 a les 09:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les dues motos que estrena la Guàrdia Urbana de Tarragona Foto: Aj. de Tarragona


La Unitat de Trànsit de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha estrenat aquesta setmana dues noves motocicletes. Aquests vehicles permeten als agents un desplaçament ràpid i garanteixen una resposta més immediata als requeriments ciutadans. A més, gràcies a les seves dimensions, faciliten un estacionament o aturada a qualsevol carrer sense necessitat de pertorbar la circulació de la resta d'usuaris de la via.


Els agents que utilitzen diàriament aquest tipus de vehicle com a mitjà de transport són de la Unitat de Trànsit, composta per 2 caporals i 19 agents. Les seves principals funcions són les següents: assistència als accidents del trànsit, regulació del trànsit, servei diari de protecció escolar i campanyes preventives per garantir la seguretat viària, entre altres.

L'adquisició de vehicles s'emmarca en el pla de renovació de la flota amb l'objectiu de millorar la seguretat dels agents i el servei a la ciutadania.

Fins ara, la Guàrdia Urbana de Tarragona disposava de 13 motocicletes de gran cilindrada, de les quals 10 són d'una antiguitat entre 13 i 16 anys, més les tres que es van adquirir l'octubre de 2015, amb dos anys d'antiguitat. El cos es troba immers en un pla de renovació amb l'objectiu de millorar les prestacions dels vehicles i la seguretat dels agents. El canvi també suposa una reducció de la despesa corrent de manteniment.

Les noves motocicletes són del model Honda NC 750 S, mentre que els vehicles que conformen la resta de la flota són Honda 620 i 700 Deaville. Els motius del canvi de model són les millors prestacions tècniques i d'habitacles del vehicle (que possibiliten guardar el casc sense necessitat d'habilitar un cofre que redueix la visibilitat del conductor), les condicions econòmiques i les millores mediambientals.

 

Arxivat a:
General
Participació