Alta afluència de visitants al cementiri la vigília de Tots Sants

La direcció ha facilitat un accés per a minusvàlids al costat del pàrquing dissuasiu

per Oriol Montesó / Tarragona Diari , 31 d'octubre de 2013 a les 14:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cementiri de Tarragona. Foto: Oriol Montesó.

Els tarragonins s’avancen a la festivitat de Tots Sants per visitar el cementiri de Tarragona i guarnir de flors els nínxols dels seus estimats. El dispositiu de trànsit dut a terme per la Guàrdia Urbana ha modificat el camí del cementiri deixant-lo en sentit únic i ha canviat d’ús de l’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del cementiri que ha quedat reservada per a les parades de venda de flors i per a zona d'aparcament per a discapacitats, taxis i descàrrega de passatgers d’avançada edat o amb mobilitat reduïda.
 
El passat cap de setmana l’afluència de gent ja va ser bastant alta i aquest dijous l’aparcament dissuasiu de sota del cementiri i les voreres properes estaven plenes de cotxes. «Hem preparat un accés des d’aquest aparcament especial per als minusvàlids i hem tancat el de la carretera del Pont d’Armentera perquè és massa estreta», explica Ignasi Puig, gerent de Serfum.
 
A banda, també s’ha instal·lat una carpa per acollir el rosari del dia de Tot Sants a la tarda i les tres misses que es realitzaran el dissabte.

 

Participació