turisme

VÍDEO Amfiteatrvm, la nova experiència que proposa el Patronat de Turisme

L’experiència d’Història Viva dona pas a un espectacle que, aquest any, renova marca i imatge

per Redacció , 16 d'abril de 2018 a les 18:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'experiència d'Història Viva deixa pas a un espectacle que, aquest any, renova marca i imatge. Aquest matí la consellera de Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, ha presentat aquesta renovació de la recreació històrica que se celebra les nits d'estiu a l'Amfiteatre i que aquest any s'integra al Programa Cultural dels Jocs Mediterranis.


La consellera ha explicat que "aquest any farem un gir a l'espectacle, amb la voluntat de millorar-lo i aconseguir una millor acollida, després de l'exitosa experiència de l'any passat, en què vam iniciar un nou model de representació dins el marc del programa Història Viva, amb un únic espectacle més enfocat al públic turístic i a les famílies i que va obtenir molt bones valoracions, superiors al 9 sobre 10".

Així, tenint en compte la bona acollida, s'han incrementat el nombre de representacions, passant de 7 a 10. A més, s'ha treballat per dotar de més notorietat i visibilitat l'espectacle i també la imatge de la ciutat.

L'espectacle d'aquest estiu, aprofitant la projecció de la ciutat amb la celebració dels Jocs Mediterranis, es renovarà completament. El primer pas ha estat crear una nova marca i una nova imatge apostant per la simplicitat, que fos fàcilment identificable amb l'espectacle i amb l'espai on es durà a terme, un monument que posiciona Tarragona com a ciutat mediterrània Patrimoni de la Humanitat.

Seguint la línia de les edicions anteriors de Tarragona Història Viva, aquest estiu es mantindrà el relat de ciutat mediterrània de la història viva, però dotant l'espectacle d'elements nous que augmentin l'espectacularitat (representació, tecnologia, so, imatge) i d'un treball acurat en el guió de l'espectacle. Així doncs, es continua apostant per realitzar un únic espectacle durant tot l'estiu acompanyat de les noves tecnologies, per tal d'aconseguir oferir un producte que emocioni a tarragonins i visitants.


Ara mateix l'espectacle Amfiteatrvm està en procés de creació del guió, dels elements tècnics i artístics, així com els elements de recreació històrica. Les dates de celebració seran del 27 de juliol al 25 d'agost (divendres i dissabtes) a les 22 h i es realitzarà en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

 

Participació