El servei de bus cap al cementiri es duplicarà per Tots Sants

El dispositiu de la Guàrdia Urbana inclou que el camí del cementiri sigui de sentit únic

per Tarragona Diari , 28 d'octubre de 2013 a les 14:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cementiri de Tarragona el dia de Tots Sants. Foto: TarragonaDiari.

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha dissenyat un dispositiu per garantir la màxima afluència al cementiri municipal i al mateix temps fer-ho compatible amb la resta d’activitats ciutadanes i amb el trànsit a les vies dels voltants.
 
Per tal de facilitar la mobilitat, inclosa la dels vianants, hi haurà sentit únic al camí del cementiri en el tram de la façana principal (entre el semàfors de la cruïlla amb l’avinguda Rovira i Virgili — TP-2031 i la cruïlla amb la rotonda del nou pàrking dissuasiu).
 
L’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del cementiri quedarà reservada per a les parades de venda de flors i per a zona d'aparcament per a discapacitats, taxis i descàrrega de passatgers d’avançada edat o amb mobilitat reduïda.
 
En el vial del túnel que creua per sota l’autovia de circumval·lació A-7 entre el carrer les Arcades (part del darrera del dipòsit de vehicles) i la rotonda del nou aparcament de dissuasió, es permetran quatre  línies d’estacionament per a les visites al cementiri.
 
Pel que fa al servei municipal d’autobusos, els viatges de la L-6 es duplicaran durant l’horari de visita al cementiri. Enllaç a la línia 6.
 
Accés dels vianants
 
La porta d’accés al cementiri: Porta Principal
La porta lateral de la carretera cap al Pont d’Armentera no s’obrirà però sí la porta lateral que dona al camí del Llorito.

 

Participació