solidaritat

La ministra de Sanitat assistirà al sopar benèfic de l'AECC a la Pineda

L'acte solidari tindrà lloc a l'Hotel Gran Palas de la Pineda aquest vespre

per Redacció , 13 d'abril de 2018 a les 09:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, aquest dilluns a Brussel·les Foto: ACN


La ministra de Sanitat, la catalana Dolors Montserrat, assistirà aquest vespre al 5è Sopar Solidari per recaptar fons per a la investigació oncològica que organitza l'Associació Contra el Càncer (AECC) - Catalunya contra el Càncer a Tarragona. El sopar tindrà lloc a l'Hotel Gan Palas de la Pineda, Vila-seca, a les 20.30 h.


En els dos últims anys l'associació a Tarragona ha destinat ja 50.000 euros per investigar la malaltia que se sumen als que l'AECC destina a tot el país per al mateix concepte: 40 milions d'euros en 250 projectes d'investigació.

La recerca en càncer que s'està duent a terme gràcies a l'aportació de l'AECC tenen com a objectiu que arribi als pacients de càncer d'una manera ràpida i directa. A Tarragona, segons l'Observatori de Càncer de l'AECC, es van diagnosticar 3.836 casos nous de càncer durant l'any 2017.


A més de destinar fons a la investigació, l'AECC - Catalunya Contra el Càncer a Tarragona continua treballant per disminuir l'impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones amb programes de prevenció i suport i acompanyament a les persones amb càncer i les seves famílies. El sopar tindrà lloc a l'Hotel Gan Palas de la Pineda a les 20.30 h.

 

Participació