​La periodista Laura Casas publica el seu primer llibre, «Cinquanta còdols al mar»

per Redacció, 12 d'abril de 2018 a les 18:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Laura Casas publica el seu primer llibre Foto: Adrià Muñoz


La periodista tarragonina Laura Casas publica el seu primer llibre "Cinquanta còdols al mar", editat per Ganzell. Es tracta d'una recopilació de cinquanta textos literaris i que s'acompanyen amb una fotografia, obra de la mateixa autora.


"Cinquanta còdols al mar" és un recull de relats que es poden englobar sota l'etiqueta de prosa poètica. Segons s'explica en el mateix volum, "Laura Casas ens aporta una mirada única del món. El seu univers és el mateix que el nostre, però ella té l'habilitat de descobrir la màgia de qualsevol racó, d'extreure la bellesa dels detalls per minsos que aquests siguin, i de transformar les imatges rutinàries en poesia visual". Els seus textos i les seves imatges –totes elles en blanc i negre– s'integren amb harmonia i formen un conjunt ple de símbols i significats.

La presentació del llibre es durà a terme el dijous 19 d'abril, a les 20.00 h, al Cafè La Cantonada. L'acte serà presentat per Mònica Socías, hi llegiran fragments Emilia Privat, Jacint Andreu i Laura Comes. Miguel González realitzarà l'acompanyament musical.

 

Participació