Dues candidatures opten (de moment) a assolir la rectoria de la URV

Aquest dilluns l'han formalitzat l'actual rector Josep Anton Ferré, per a un segon mandat, i la catedràtica de Microbiologia María José Figueras

per Redacció, 9 d'abril de 2018 a les 15:03 |
L'edifici del Rectorat de la URV | URV
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Anton Ferré, actual rector de la URV, no tindrà fàcil repetir com a màxim representant de la universitat, ja que aquest dilluns, també ha presentat la seva candidatura per a ser rectora María José Figueras, catedràtica de Microbiologia. Cal recordar que per optar a ocupar la cadira de rector s’ha de ser catedràtic funcionari de la Universitat, i el termini de presentació de candidatures acaba el dia 17 d’abril.

Josep Anton Ferré, del Departament d’Enginyeria Mecànica, ha formalitzat la seva candidatura al registre general de la Universitat; i María José Figueras, al registre auxiliar del campus Bellissens. 


Les dues candidatures, després de ser registrades, ja poden començar la campanya electoral, que s’estén fins al dia 14 de maig, vigília de les eleccions, que tindran lloc el dia 15 de maig. 
 

 

Participació