societat

Laís de Oliveira, guardonada amb el Premi Dow 2018

Javier Constante i Josep Anton Ferré van lliurar el premi en la seva 40a edició

per Redacció , 6 d'abril de 2018 a les 21:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Acte d'entrega del Premi Dow 2018 Foto: Dow


Laís de Oliveira ha estat guardonada amb el Premi Dow 2018. En un acte, celebrat a les instal·lacions del Complex Industrial de Dow Tarragona, lestudiant va rebre aquest dijous el guardó de mans del rector de la URV, Josep Anton Ferré; de Javier Constante, Vicepresident Comercial del negoci de Packaging & Specialty Plastics per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica; i de Jaume Sariol.


Aquest reconeixement li permet accedir a una posició laboral com a enginyera química en el Departament de Manteniment de la planta d'Hidrocarburs de Dow Tarragona.

Un cop lliurat el Premi Dow va tenir lloc un reconeixement públic a la trajectòria d'Anton Valero i Solanellas, el qual durant 37 anys ha dedicat tot el seu esforç i talent a Dow Chemical, a través de diversos càrrecs de responsabilitat. L'homenatge ha consistit en la projecció d'un video i en el lliurament d'un premi honorífic.


El guardó el va lliurar Constante, acompanyat per Jon Bilbao –Director General de Dow per a Espanya i Portugal i Director Comercial per a Europa Occidental del negoci de Dow Industrial Solutions- i de Kepa Díaz de Mendibil, Director Global d'Operacions per a Dow Europa, Orient Mitjà, Àfrica i l'Índia i Director del Complex Industrial de Dow a Alemanya Central.

El Premi Dow arriba a la 40a edició


Creat l'any 1978, valora els mèrits acadèmics i humans, així com els projectes professionals i de recerca dels alumnes que acaben els estudis superiors d'Enginyeria Química de la URV. Des del 2013, la dotació del Premi Dow s'ha convertit en una oportunitat laboral real. En aquest sentit, el guanyador del Premi Dow rep una oferta laboral relacionada amb l'enginyeria química dintre del marc geogràfic de Dow EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica). A més, el guanyador del Premi Dow rep una placa commemorativa i, també, la dotació del Premi pot incloure una ajuda. 

Participació