jocs mediterranis

Asseguren prous efectius policials per garantir la seguretat durant els Jocs Mediterranis

El coordinador de l'esdeveniment, Javier Villamayor, declara que els diferents cossos posaran a disposició els efectius necessaris sense precisar-ne la xifra

per Redacció, 4 d'abril de 2018 a les 13:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimecres a Tarragona Foto: Aj. de Tarragona


L'organització dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 assegura que disposarà de prou efectius policials per garantir la seguretat de l'esdeveniment abans i durant la seva celebració aquest estiu. Segons el coordinador de l'esdeveniment, Javier Villamayor, els diferents cossos de seguretat –locals, catalans i estatals- han assumit l'aportació dels efectius i reforços necessaris, tot i que ha descartat precisar cap xifra concreta.


El dispositiu del Pla Director de Seguretat dels Jocs ha centrat la Junta Local de Seguretat de Tarragona que ha tingut lloc aquest dimecres al matí, amb caràcter extraordinari i monogràfic. La trobada ha servit per analitzar l'estat de la vintena de dispositius i programes inclosos en el pla director, que abasten des del control fronterer a la vigilància d'equips, personalitats i instal·lacions, perímetres de seguretat, transport, mobilitat o acreditacions.

En aquests moments, i fins a inicis de juny, el dispositiu es troba en fase de prealerta i, a partir de llavors, quan s'acostin ja els Jocs, es passarà a alerta. Durant els deu dies que durarà l'esdeveniment, els dispositius s'intensificaran.

 

Participació