1 de 10

Pere Granados explica l'èxit de gestió de Salou en unes jornades al Marroc

Invitat per la Universitat d’Ubn Zohr, l’alcalde va desgranar com s’organitza l’administració i la gestió pública dels serveis en un municipi turístic

Pere Granados, al centre, convidat a participar en unes jornades al Marroc | Cedida
per Redacció, 22 de març de 2018 a les 16:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, va assistir com especialista en gestió pública d’un municipi turístic a les Jornades celebrades a Assa (Marroc), invitat per la Universitat d’Ibn Zohr i la Cambra d’Indústria, Comerç i Serveis d’Agadir.

La seva participació en aquestes jornades com a ponent van permetre també a l’alcalde reunir-se amb els principals actors turístics de la zona, el vicepresident de la Cambra de Comerç, diversos professors de la universitat Ibn Zohr, empresaris i mitjans de comunicació; els quals van reconèixer i es van interessar pel model de governança i de gestió salouenca, qualificant-lo de model d’èxit.


Entre d’altres temes, Granados va explicar el funcionament de la gestió pública del municipi i l’organització de la gestió turística mitjançant l’ens tècnic del Patronat.
Participació