Torredembarra modificarà el sentit de diferents carrers per millorar la mobilitat

Està previst que els canvis entrin en funcionament a partir de dijous

per Redacció , 13 de març de 2018 a les 17:39 |
Un dels carrers que canviaran de sentit a partir d'aquest dijous | Aj. de Torredembarra
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Torredembarra patirà canvis significatius en el sentit de circulació de diversos carrers del centre. Segons ha explicat l'ajuntament, es posaran en marxa a partir d'aquest dijous. Aquestes millores venen després de l'acord de la taula de mobilitat i del posterior estudi tècnic corresponent.

Els principals canvis afecten dos eixos. El primer es tracta del carrer de Lleida, plaça de Catalunya i carrer de Girona que ara seran de baixada i connectaran la rotonda de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Miramar. Aquest canvi també millorarà l'accessibilitat a l'aparcament dels Filadors.


I el segon, serà el carrer de Ferran de Querol, que serà de pujada i permetrà connectar el passeig de Miramar amb l'avinguda Diagonal a través de Filadors i Alt de Sant Pere.

L'ajuntament destaca que aquesta reordenació també comportarà canvis de sentit en altres carrers, com el de la Fàbrica i el de la Capella que canviaran de sentit per baixar fins al passeig de la Sort, el carrer de Tarragona serà de sentit únic des del passeig de la Sort fins al carrer de les Dues Parets, i la plaça de Mn. Joaquim Boronat passarà a ser zona de vianants, ja que es tancarà l'actual accés al trànsit rodat pel carrer de la Capella i els vehicles s'hauran de desviar pel carrer del Rosari.

En els pròxims dies, s'ha previst un increment de la freqüència de patrullatge i punts d'informació de la Policia Local en la zona d'afectació d'aquests canvis per ajudar la ciutadania a acostumar-se als canvis circulatoris i garantir la seguretat viària.

 

Participació