Condicionen la carretera TP-2031, al seu pas per la Secuita, Renau, Nulles i Vilabella

Les obres que portarà a terme la Diputació compten amb un pressupost de prop de 2 milions d'euros | Amb aquesta intervenció millorarà la seguretat d'un tram de 6,5 quilòmetres d'aquesta via

per Redacció, 9 de març de 2018 a les 09:16 |
Condicionament de la carretera TP-2031 al seu pas per diferents municipis | Diputació de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres de condicionament d'un tram de la carretera TP-2031, al seu pas pels termes municipals de la Secuita, Renau, Nulles i Vilabella. Les obres, que compten amb un pressupost d'1.999.900 euros, milloraran la seguretat viària de la carretera al llarg de 6,5 quilòmetres, entre l'Argilaga i la rotonda que forma la cruïlla amb la carretera TV-2034, que uneix Valls i Vilabella.

La TP-2031 és una carretera de trànsit local que actua també d'eix vertebrador dins el Camp de Tarragona. El volum de vehicles que hi transita és elevat, motiu pel qual s'ha considerat necessari millorar el traçat i l'amplada de la via per a fer-la més segura.


El condicionament es basa en l'ampliació de la carretera per un o ambdós costats, fet que afavorirà la convivència de trànsit de vehicles, ciclistes i vianants, millorant-ne la seguretat viària. A més, les obres, que es preveu que s'allarguin fins a final d'any, inclouen actuacions encaminades a l'adequació de les diferents interseccions i accessos als nuclis urbans, així com la millora dels sistemes de drenatge.

El Servei d'Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona és l'encarregat de la redacció del projecte i de la direcció d'obres.

 

Participació