fotodenúncia

La façana de Ca l'Ardiaca queda al descobert per la caiguda de la lona

El consistori està estudiant la possibilitat d'expropiar aquest antic palau gòtic i treure'l a subhasta

per Redacció, 27 de febrer de 2018 a les 22:18 |
La façana d'una de les entrades al Mercat Central ha aparegut plena de pintades | Àngels Tost Ortiz
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Al pla de la Seu té un edifici que altres ciutats envejarien però a Tarragona aquest s'està morint, cada vegada més. Aquest dimarts, la lona que amaga la realitat del palau gòtic de la Part Alta, ha caigut. Amb la caiguda d'aquest element, s'ha pogut veure l'estructura de ferro que la subjecta i que aquesta obra d'arquitectura està en molt mal estat. 

A més, tal com ha denunciat la Plataforma Farts de Soroll, hi havia un grup d'adolescents prop de la lona. 


Cal recordar que en aquest edifici s'havia de transformar en un hotel de luxe però les obres estan aturades. El consistori va explicar el passat 1 de febrer que està estudiant la possibilitat d'expropiar aquest antic palau gòtic i treure'l a subhasta. Aquesta opció arriba després que la seva propietària, la promotora aragonesa Desarrollos Arbe, no hagi presentat el projecte executiu de la remodelació. Amb el termini exhaurit dels propietaris, ara el futur de l'edifici passa per una subhasta organitzada pel consistori. Aquesta acció és possible perquè l'edifici es troba al registre de solars sense edificar i la llei possibilita a l'Ajuntament perquè pugui expropiar-lo i subhastar-lo.

 

Participació