societat

Els veïns denuncien la «inoperància» de l'Ajuntament amb la neteja del solar de l'antic garatge Segarra

Des de l'Associació de Veïns Tarragona Centre denuncien que el consistori ha estat incapaç de localitzar el propietari i una empresa privada ho ha fet en quatre dies

per Redacció , 15 de febrer de 2018 a les 13:02 |
La façana de l'antic garatge Segarra al carrer Unió | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació de Veïns Tarragona Centre està decebuda amb l'Ajuntament de Tarragona. A banda de les reivindicacions que han fet per la plaça Corsini, i que la majoria s'han obviat, l'entitat veïnal explica que han denunciat en nombroses ocasions (fins a 11 per escrit i 5 en les reunions amb el regidor de barri en els darrers 8 anys) l'estat d'abandonament en què es troba el solar del C/Unió, 43, el que era l'antic garatge Segarra i que tot segueix igual.

Lamenten que s'escoltin les seves queixes perquè suposa un risc per al veïnal, ja que l'espai està ple de matolls i males herbes. A més, també posen de manifest que alguns incívics l'utilitzen com a abocador urbà. A banda del perill, "és una imatge lamentable per al veïnat".


La resposta de l'Ajuntament

L'associació exposa que durant tots aquests anys, l'Ajuntament els ha respost que no podria localitzar al propietari per obligar-lo a executar les obres de neteja i que totes les notificacions resultaven infructuoses. Això vol dir que mai s'ha efectuat la neteja.


Els veïns s'han emportat una sorpresa per la incapacitat del consistori per localitzar-lo i en canvi, una empresa que treballa a reformar una finca contigua, ha llogat un tros del solar com a magatzem.

"Resulta sorprenent i desmoralitzant com a ciutadans de Tarragona i com a entitat cívica que vetlla pel benestar dels veïns observar com una reclamació que fa 8 anys que portem fent a l'Ajuntament infructuosament", lamenten i consideren que és "inoperància màxima" de l'equip de govern, ja que una empresa privada ha localitzat el propietari en quatre dies.

 

L'estat actual de l'antic garatge Segarra, ubicat al carrer Unió Foto: Jonathan Oca

 

Participació