temporal

L'Ajuntament comença a reconstruir la pèrgola del Parc de les Granotes

El temporal de vent i pluja la va destrossar el passat 18 d'octubre

per Redacció , 14 de febrer de 2018 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els operaris arranjant la pèrgola del Parc de les Granotes Foto: Aj. de Tarragona


La Brigada d’Intervenció Ràpida de l’Ajuntament de Tarragona ja s'ha arromangat i comença a reconstruir la pèrgola del Parc de les Granotes que el temporal de vent i pluja va fer caure el passat 18 d’octubre. 


La zona de l'Amfiteatre va ser una de les més castigades pel temporal. Les obres d’arranjament van iniciar-se a principis de la setmana passada i està previst que a finals de març estiguin enllestides. Excepte les pilastres, que s’han hagut de fer a mida, les pedres de la pèrgola s’aprofitaran totes.

El regidor d'Espais Públics, José Luís Martín, després del temporal, va destacar que es van produir més de 100 actuacions i que es van fer entre les 17.00 h a les 22.00 h, la majoria portades a terme per la Guàrdia Urbana. De fet, la policia local va rebre 194 trucades i 40 efectius van estar treballant per pal·liar els desperfectes del temporal.

Algunes imatges del temporal del mes d'octubre:
 

La pèrgola del Parc de les Granotes va caure pels dos extrems a causa del temporal Foto: Jonathan Oca


 

Els operaris de la Brigada Municipal treballant per retirar la pèrgola del Parc de les Granotes Foto: Jonathan Oca
 

Un arbre caigut al mig de la Rambla Nova de Tarragona Foto: Jonathan Oca

 

Participació