turisme

L'enoturisme de la Costa Daurada, promocionat pels comunicadors de la «#winelover community»

Aquesta comunitat de referència mundial en el sector vitivinícola celebra el 6è aniversari visitant Tarragona, el Priorat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp

| 14/02/2018 a les 02:45h
Arxivat a: Turisme , enoturisme, #winelover community, Costa Daurada
La Costa Daurada acollirà del 14 al 17 de febrer l'acte commemoratiu del 6è aniversari de la comunitat internacional on line d’amants del vi de referència, la #winelover community. Aquesta comunitat (www.winelover.co) la formen periodistes, bloguers, professionals del sector del vi, ambaixadors i aficionats d’arreu del món que comparteixen la seva passió pel vi i l’enoturisme.

Aquest viatge de quatre dies permetrà que una cinquantena de prescriptors del món del vi visitin els atractius més importants de la Costa Daurada com a destinació enoturística i comparteixin la seva experiència a través dels seus canals on line (blogs, xarxes socials...), tot creant continguts i donant visibilitat a la marca i destinació en aquests canals en diferents mercats potencials, i posicionat la Costa Daurada com a destinació de referència en el producte enoturístic. Cal tenir en compte, a més, que molts dels participants, a més de ser influenciadors a nivell on-line, també ho són en altres nivells del sector (sommeliers, empresaris, organitzador d’esdeveniments, periodistes, consultors...).

La trobada està impulsada per l’ambaixador a Catalunya de la comunitat winelover i propietari de l’empresa SweetEasy Wine Tours, Sinisa Curovic, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Costa Daurada i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de la Generalitat. A més, es compta amb la col·laboració de les denominacions d’origen de la Costa Daurada (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat i DO Tarragona), el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i els consells comarcals del Priorat i de l’Alt Camp.

La trobada anual inclourà un tast magistral de Josep Pelegrin, guardonat com el millor sommelier 2016 per la Unión de Asociaciones Españolas de Sumilleres (UAES), la descoberta dels paisatges vitivinícoles del Priorat i de la Conca de Barberà, la visita de la 'catedral del vi' de Nulles i una visita a la ciutat de Tarragona, entre altres activitats. Durant el sopar de cloenda, el dissabte 17 de febrer, els participants tindran l’oportunitat de tastar vins de totes les denominacions d’origen vinícoles de la Costa Daurada.

Entre els participants, procedents de països com els Estats Units, Suècia, Alemanya, Itàlia, Romania o Portugal, destaquen el bloguer i fundador de la comunitat Luiz Alberto, amb més de 43.500 seguidors a Twitter i situat entre els Top 20 Worldwide Wine Influencers, a més de ser jutge en competicions internacionals. També hi ha Magnus Reuterdahl, bloguer i periodista de la revista especialitzada més gran de Suècia, i també un dels influenciadors més importants en el món del vi.

Col·laboració público-privada

Aquesta col·laboració pretén ser l’acció de promoció i comunicació on-line més rellevant per aquest any de l’Espai de Millora de l’Enogastronomia de la Costa Daurada, comissió de treball de caràcter público-privat engegat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona durant el darrer semestre de l’any passat per potenciar el producte enogastronòmic i treballar de forma coordinada amb els agents implicats del territori en la promoció del producte. La creació de l’Espai de Millora de l’Enogastronomia s’emmarca en la línia estratègica del Patronat de Turisme de la Diputació - Costa Daurada de “col·laborar amb el sector públic i privat fomentant més espais de relació per a potenciar nous productes i consolidar els mercats estratègics de la Costa Daurada”


En edicions anteriors, l'esdeveniment anual de la #winelover community va tenir lloc en altres indrets d'Europa relacionats amb el sector vitivinícola, com Umbria, Trieste, Lisboa, Jerez, Grècia o Romania.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Una imatge de la Processó del Dolor de Tarragona | Jonathan Oca
01/01/1970
Les dates d'aquesta festivitat es determinen a partir del calendari lunar, de manera que el diumenge posterior a la primera lluna plena després de l'inici de la primavera és el Diumenge de Pasqua
Un moment de les votacions de l'AGO de l'ANC al poliesportiu de la Mar Bella | ANC
Ferran Casas
01/01/1970
Ja s'han abonat 3,8 milions en concepte de multes i fiances | L'Assemblea aprova els comptes anuals, tomba les dues esmenes a la totalitat al full de ruta i renovarà el secretariat el 17 de març
​Es millora la il·luminació al barri Parc Riu Clar | Aj. de Tarragona
01/01/1970
El cost total de la inversió és de 5.073 € IVA inclòs
Un moment de les votacions de l'AGO de l'ANC al poliesportiu de la Mar Bella | ANC
01/01/1970
L'entitat aprova el full de ruta per fer efectiva la República i mantenir el pols, i convoca una manifestació l'11 de març i un dejuni | Avisa que no deixarà de posicionar-se i de ser "pal de paller" mentre Puigdemont els demana "paciència i persistència" | La Caixa de Solidaritat ja ha recaptat 5,8 milions i 3,8 s'han abonat en multes i fiances
Joan-Lluís Lluís | Adrià Costa
01/01/1970
L'autor nord-català publica "Jo soc aquell que va matar Franco", la novel·la guanyadora del darrer Premi Sant Jordi | "L'1-O la gent va acceptar rebre cops per defensar una idea; el 27-O es deixar el camp lliure als agressors, perquè ningú prengués mal. Són coses diferents", afirma
01/01/1970
"Si després ha de tornar a la presó, exercirà com a president de la Generalitat des de la presó", ha assegurat el seu advocat a TV3