política

Un pla d’ocupació, la solució per dignificar els locals municipals cedits a les entitats tarragonines

Aquesta iniciativa, que arriba de les mans del PDECat, pretén generar oportunitats de feina i posar fi a la degradació que pateixen des de fa anys els espais cedits al teixit associatiu de la ciutat

per Redacció, 8 de febrer de 2018 a les 11:11 |
La floridura que hi ha al local social de la Floresta | Jonathan Oca
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal del PDECat a l'Ajuntament de Tarragona proposarà a l'equip de govern la creació d'un pla d'ocupació anual destinat a persones que es trobin aturades per posar fi a la degradació que pateixen des de fa anys els locals de titularitat municipal cedits a les entitats de la ciutat. La proposta arribarà en forma de moció en el plenari d'aquest mes de febrer.

Per Cristina Guzmán, regidora dels demòcrates, "la gran majoria d'aquests espais es troben en un estat desastrós i aquest fet està provocant que moltes entitats hagin hagut de deixar de realitzar les activitats culturals, educatives, esportives, festives, etc. que voldrien dur a terme". Seguint en la mateixa direcció, ha etzibat a l'ajuntament que és l'administració qui s'ha d'encarregada de mantenir aquests locals en condicions òptimes pel seu bon funcionament.


EL PDECat proposa l'arranjament urgent de tots els locals municipals cedits a les entitats tarragonines mitjançant un pla d'ocupació anual destinat a persones aturades. "El pressupost municipal d'aquest 2018 compta amb una partida de més d'un milió d'euros destinada a la creació de plans d'ocupació", ha recordat Guzmán.

 

Participació