barris

El lamentable estat del local social de la Floresta encara empitjora més

Des de l'Associació de Veïns del barri reclamen que s'arreglin d'una vegada tots els desperfectes perquè ja és un espai insalubre

per Jonathan Oca , Tarragona, 6 de febrer de 2018 a les 11:02 |
El lamentable estat del local social de la Floresta | Miguel Ángel Cruz
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ha passat més d'un any des de l'entrevista amb NacióTarragona i les coses segueixen igual. Bé, igual no, pitjor. L'Associació de veïns de la Floresta continua reclamant, ara encara més, que s'arreglin tots els desperfectes i s'actuï immediatament en el local social del barri.

Les condicions de l'espai, que comparteixen tots els veïns, des d'infants fins a gent de la tercera edat, no són les adequades. Des de l'associació lamenten que s'està convertint en una zona insalubre i que això ja no es pot suportar més temps.


Amb les pluges d'aquests dies tot ha anat a pitjor. Han aparegut encara més humitats i la florida ja s'està convertint en alguna cosa més que preocupant. El president de l'Associació de Veïns, Miguel Ángel Cruz, lamenta que la situació està empitjorant i que ja és gairebé insostenible. El representant veïnal reclama que l'ajuntament es posi mans a l'obra i que solucioni el problema de la gent del barri de la Floresta.

A l'edifici, que té més de 35 anys, li cal una intervenció, ja que durant tot aquest temps no s'ha fet mai cap actuació per pal·liar tots els problemes que han sorgit. Una de les accions que és més urgent, segons Cruz, seria acabar amb les goteres del sostre, que són les culpables de gran part de la humitat que apareix a les parets.


 Així està el local social de la Floresta:
 

El lamentable estat del local social de la Floresta Foto: Miguel Ángel Cruz


 

El lamentable estat del local social de la Floresta Foto: Miguel Ángel Cruz


 Així estava el local fa un any:
 

La floridura no només està al passadís, ja ha traspassat a alguna habitació Foto: Jonathan Oca

 

Hauran de canviar plaques del sostre abans de l'arribada dels Reis d'Orient a la sala d'actes Foto: Jonathan Oca

 

Algunes portes i finestres estan completament podrides i suposen un risc per les persones Foto: Jonathan Oca

 

Participació