fotodenúncia

La façana del Mercat Central apareix plena de pintades

Una entrada del remodelat espai comercial de la plaça Corsini ha patit un nou atac incívic

per Redacció, 4 de febrer de 2018 a les 15:10 |
La façana d'una de les entrades al Mercat Central ha aparegut plena de pintades | @ElviraTgna
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Mercat Central ha despertat aquest diumenge ple de pintades. L'entrada al remodelat espai de la plaça Corsini ha patit un nou atac incívic , tal com ha denunciat a través de les xarxes socials la regidora de Comerç, Elvira Ferrando.

La també presidenta d'Espimsa s'ha mostrat "indignada" davant aquest acte tan lamentable, el qual el considera una "falta de respecte al patrimoni i edificis de la ciutat". Ferrando carrega contra els autors de les pintades dient que "uns 'pocs incívics' per dir-ho suau, fan molt mal a tota Tarragona".


Cal recordar que l'incivisme va deixar una factura d'1,6 milions d'euros a Tarragona l'any 2016 (les del 2017 encara no s'han quantificat). L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va dir el març de l'any passat que un 10% de la ciutadania fa "bretolades i animalades" i això "ens afecta a tots". El mateix batlle va apuntar que es podria dir, fins i tot, que l'incivisme podria haver costat uns 2,2 milions, ja que es podria considerar que els 500.000 euros, destinats a campanyes informatives i de conscienciació, a tècnics per gestionar els desperfectes i a informadors, també s'hi podrien incloure. "Amb aquest pressupost es podria construir un una guarderia o un centre cívic cada dos anys", va sentenciar el socialista.

 

Participació