castells

El projecte és manté, ​la Junta de la Colla Jove continuarà un any més

Aleix Bordas renova com a Cap de Colla, i Dani Milà serà el nou president.

per Redacció , 3 de febrer de 2018 a les 10:48 |
La Junta de la Colla Jove segueix però amb noves incorporacions | Colla Jove
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta i la Tècnica de la Colla Jove continuarà, per un any més, al capdavant dels castellers del Cós del Bou. L'única candidatura que s’ha presentat en assemblea aquest divendres, és l’encapçalada per Aleix Bordas, que renova com a Cap de Colla, i Dani Milà, que serà el nou president.

La seva candidatura manté l'essència de l'anterior i ve carregada d'energies i nombroses noves incorporacions. Jordi Grau i Jordi Crespo assumeixen la vicepresidència de manera conjunta i l'home fort de Bordas seguirà sent Adrià Calvet, com a adjunt al cap de Colla.


Altres noms que repeteixen són, Tomàs Sampietro com a Tècnica, Biel Altés com a cap
de Pinyes i Gina Fort com a cap de Canalla. La gestió de la Colla tornarà a comptar amb Marta Cascón a Secretaria i Xavi Socies a Tresoreria. Yasmina Armesto seguirà com a cap de Comunicació.


Nacho Alcoceba estarà al càrrec de l'àrea de dinamització social juntament amb Dani Gros; i Jordi Alasà en representació a l'Associació d'Amics de la Colla Jove. S'incorporà al projecte Manel Sanromà, que assumeix l'àrea de Noves Tecnologies.

I és que gairebé totes les àrees de treball de la Colla han afegit noms nous, amb l'objectiu de consolidar i millorar una manera de fer i sentir els castells a Tarragona, que ha portat a la Colla Jove a gaudir d'un gran creixement en els darrers anys. En total, una setantena de persones s’han involucrat en el projecte.


"Aturar-nos ara seria una bogeria", deia el vídeo que tancava la presentació de la
candidatura dels liles, que ha estat escollida per gairebé una unanimitat dels vots (154
a favor, 3 en contra, 2 nuls i 5 abstencions).

 

Participació