gastronomia

Arriba una nova edició de «La Part Alta Somriu a la Crisi» amb menús a preus reduïts

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) presenta unes jornades on la gastronomia i els vins locals són els protagonistes

per Redacció , 31 de gener de 2018 a les 14:46 |
Presentació de la 8a edició de La Part Alta somriu a la crisi | Aj. de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la 8a edició de les jornades gastronòmiques "La Part Alta Somriu a la Crisi". Enguany se celebraran de l'1 al 28 de febrer. La proposta ofereix la possibilitat de gaudir els restaurants de l'ARPA de menús a preus inferiors als habituals. 

Els clients podran escollir entre menús i menús degustació a un preu de 20 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses, tant al migdia com a la nit i cada dia de la setmana. Com s'ha fet en anys anteriors, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l'àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. La proposta gastronòmica estarà maridada per vins de 10 cellers que representen les diverses D.O. de la demarcació. 


En l'edició de l'any passat es van superar els 6.000 participants d'aquesta atractiva proposta que compta amb la participació de tots els membres de l'ARPA: Àpats Quattros, AQ Restaurant, Arcs Restaurant, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Quim Quima, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant.

Es pot consultar tota la informació de les jornades a www.arpatgn.com.

 

Participació