1 de 10

​Destrueixen 7.000 còpies il·legals comissades en operatius contra la venda de productes falsificats a Reus

Més de 4.000 CD i DVD, productes de marques falsificades, i també armes i estris perillosos i 425 mostres de droga intervinguda s'han incinerat a la deixalleria

per Redacció, 26 de gener de 2018 a les 20:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Guàrdia Urbana de Reus carregant en un camió material comissat en diversos operatius policials Foto: Guàrdia Urbana de Reus


La Guàrdia Urbana de Reus ha destruït aquesta setmana el material il·legal decomissat en les diverses operacions dutes a terme durant l'any passat contra la venda ambulant de productes falsificats a la ciutat. Amb motiu de les actuacions realitzades, es van intervenir 4.236 còpies il·legals de CD i DVD, i més de 2.400 còpies de diversos productes falsificats de marques conegudes, les quals es posaven a la venda a través de venedors ambulants en diferents punts de la ciutat, en concret 1.354 bosses de mà, 585 moneders, 335 ulleres i 224 colònies. 


A més de la destrucció de les còpies de material falsificat, la Guàrdia Urbana, ha destruït armes, estris perillosos intervinguts i altres objectes procedents de les intervencions administratives i de seguretat ciutadana. Finalment, entre tot el material que s'ha portat a la deixalleria per a la seva incineració hi ha 425 mostres de substàncies estupefaents, comissades en diferents operatius policials contra el tràfic de drogues.

El regidor de Seguretat, Joaquim Enrech, ha afirma que "la Guàrdia Urbana continuarà perseguint el top manta perquè infringeixen els drets d'autor i la propietat industrial i intel·lectual, i perquè perjudica tant les vendes dels comerços que compleixen les lleis, com els mateixos clients, ja que molts adquireixen productes sense cap garantia i, de vegades, pensant que són productes originals".

 

Participació