política

La factura de la llum del pàrquing Jaume I és de 1.200 euros al mes

ERC demana una revisió dels contractes de les companyies elèctriques en espais municipals per estalviar costos i ho presentarà en una moció en el pròxim plenari

per Redacció , 11 de gener de 2018 a les 15:01 |
Entrad a l'aparcament Jaume I de Tarragona en una imatge d'arxiu | ArxiuND
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona denuncia que "en els darrers dies hem sabut que la factura de la llum de l’aparcament Jaume I ascendeix a gairebé 1.200 euros mensuals". Això, segons el seu portaveu Pau Ricomà, "és un despropòsit si tenim en compte que es tracta d’un espai en desús". 

Els republicans, per evitar despeses innecessàries, reclamen una revisió dels contractes de la llum en espais municipals per estalviar costos. Ricomà alerta que els costos desproporcionats es poden estar produint en diferents dependències municipals i aposten per buscar alternatives de proveïdors elèctrics que afavoreixin l’estalvi energètic.


El portaveu recorda que fa uns mesos va ser notícia que el Teatre Tarragona consumia 55.000 euros l’any en llum i, després que es decidís rebaixar la potència de contractació, "Begoña Floria afirmava que la mesura reduiria en 15.000 euros anuals la despesa". 

Davant aquests dos casos de factures elevades per subministrament elèctric, el grup municipal  presentarà per demanar que s’estudiïn alternatives. L'objectiu és que es faci un diagnòstic del que es paga per les factures de la llum de tots els espais municipals i que s’iniciï un "procés obert i transparent" per buscar alternatives de proveïdors que puguin ser més econòmiques, "sense rebaixar la qualitat del servei’, conclou Pau Ricomà.


 

 

Participació