política

El PDECat reclama actuacions a la Granja: zona verda, locals veïnals i parc infantil

El grup municipal recorda hi ha un terreny que fa més de 20 anys que està abandonat

per Redacció , 11 de gener de 2018 a les 11:27 |
El descampat que està abandonat a la zona de la Granja | PDECat Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidora del grup municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l'Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán, ha reclamat a l'equip de govern que dignifiqui el descampat abandonat ubicat al carrer Deltebre del barri de La Granja. 

Guzmán destaca que "es tracta d'un gran terreny situat entre l'Institut Torreforta i la carretera T-11 que fa més de vint anys que resta abandonat". La regidora recorda que l'equip de govern es va comprometre a crear-hi una zona verda. "Cal actuar al més aviat possible, el descampat s'està convertint en un pipican improvisat i ja s'hi han vist diversos toxicòmans", ha manifestat.


Arranjar els locals veïnals

D'altra banda també sol·licita l'arranjament dels locals de l'Associació de Veïns de La Granja perquè considera que és "lamentable" que els veïns i veïnes no puguin dur a terme les activitats de l'entitat dirigides a joves i a adults a causa de les "males condicions" en què es troben els locals municipals que tenen cedits. 

La regidora del PDECat assegura que el manteniment dels locals de l'entitat veïnal, ubicats al carrer Gran Canària, "és inexistent". "Parlem de terres i parets desgastades, vidres, llums i cortines trencades, lavabos molt degradats, mobiliari vell....", ha explicat Guzmán, que ha exigit la seva reparació.

Les actuacions al parc infantil, "insuficients"


El PDECat sol·licita la millora integral del parc per a infants i joves ubicat al carrer Gran Canària de la Granja. "Fa molt de temps que reclamem dignificar aquest parc i les actuacions dutes a terme fins ara han resultat totalment insuficients", ha assegurat Guzmán. 

"El parc continua sent molt poc atractiu, sense cap mena de zona verda, amb el terra de sorra i brut, els gronxadors i jocs infantils vells, amb una font que fa anys que no funciona i una pista de ciment poc útil i degradada.", conclou la regidora.

 

Participació